ALSmaar vooruit

08 januari 2023 17:15

Yes we gaan het doen! We gaan geld inzamelen om meer, beter remmende of hopelijk ooit genezende medicatie te realiseren voor mensen met ALS/ PSMA/ PLS. 

Toen mijn moeder in december 2021 de diagnose kreeg sloeg dat alle grond onder onze voeten weg. Heel vorig jaar (en ook komend jaar!) stond en staat in het teken van het maken van zoveel mogelijk leuke herinneringen en mijn ouders ondersteunen waar we kunnen. Komend jaar komt daar nog een doel bij, we maken nog meer  leuke herinneringen, we blijven ondersteunen EN ik wil meedoen aan een actie om zoveel mogelijk geld op te halen. Ook dit jaar krijgen weer 500 mensen deze verwoestende diagnose. En volgend jaar, en het jaar daarop etc..

Mijn moeder is ontzettend dapper, slaat zich met moed en humor door alles heen. Een lichtend voorbeeld, voor wie ik graag ook in het holst van de nacht 25 km met een zaklamp de zonsopgang tegemoet wil lopen. Dus, de stoute (wandel)schoenen aangetrokken.. we gaan dit doen. ALSmaar vooruit, want alleen dan is er zicht op een levensreddend medicijn.