T

Team WADALS

Wij lopen mee met de ALS Sunrise Walk 2024 en zetten ALS in het licht

Opgehaald

863
53% bereikt van het totaalbedrag € 1.600

Tijd tot ALS Sunrise Walk 2024:

ALS heeft ons als familie geraakt, en we hebben een geliefd familielid verloren aan deze verwoestende ziekte. We zijn vastbesloten om niet machteloos toe te kijken, maar juist actie te ondernemen. We willen bijdragen aan het onderzoek dat nodig is om deze vreselijke ziekte te begrijpen en uiteindelijk te overwinnen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

We willen handelen, we willen verandering teweegbrengen. Daarom hebben wij ons aangemeld om geld op te halen voor onderzoek naar ALS. We geloven in de kracht van wetenschap en medisch onderzoek om een verschil te maken. We dromen van een toekomst waarin ALS niet langer een doodvonnis is, maar een aandoening die kan worden behandeld, verlicht of zelfs voorkomen.

Elk bedrag, groot of klein, brengt ons dichter bij een doorbraak in het begrijpen en behandelen van ALS. Laten we samenwerken om hoop te bieden aan degenen die vechten tegen deze ziekte en troost aan de families die getroffen zijn. Elke euro brengt ons dichter bij het vinden van een remedie voor ALS en het verlichten van het leed van degenen die erdoor worden getroffen. Samen kunnen we ALS bestrijden en een betere toekomst creëren voor degenen die ermee leven.

Dank je wel voor je steun, je medeleven en je solidariteit.