Altemuhl

Wij lopen mee met de ALS Sunrise Walk 2024 en zetten ALS in het licht

Opgehaald

3.018
109% bereikt van het totaalbedrag € 2.750

Tijd tot ALS Sunrise Walk 2024:

Onze vader, schoonvader, opa, overgrootvader Ben Altemühl sr. heeft ALS en daardoor ervaren wij wat een vreselijke, grillige, onvoorspelbare ziekte dit is. In augustus 2023 heeft hij de diagnose ALS gekregen en van dichtbij maken we mee hoe hij steeds meer en meer moet inleveren.
Je staat machteloos!

"(O)pa heeft nog steeds twinkelingen in zijn ogen, zit vol met humor, is optimistisch, een echt mensen-mens en bovenal een prater. Hij vertelt graag over vroeger, er zijn zoveel mooie en leuke verhalen uit die tijd en graag zou hij nog zoveel méér willen vertellen. Inmiddels praten we met 'handen en voeten', maar komen er op die manier samen nog uit".

Hij vindt het geweldig dat er met elkaar geld wordt ingezameld voor onderzoek naar de oplossing voor ALS, PSMA en PLS. Hij zegt regelmatig:
"het is pure pech dat ik deze ziekte heb, kan niet anders dan het aanvaarden, maar ik ben op leeftijd (85 jaar geworden op 12 februari 2024) en heb een mooi en goed leven geleid, mijn (klein)kinderen zijn groot en gesetteld. Daar heb ik geen zorgen om.
Ik vind het zo erg voor jonge mensen met ALS".


Voor ons des te meer motivatie om mee te lopen met de Sunrise Walk voor (o)pa en anderen.
Wil je ons steunen? Elke bijdrage is van harte welkom.

Namens Team Altemühl  - Dion, Marith, Jacqueline en Edith....  allemaal ‘Altemühlers' - heel erg bedankt!