Voorbereid | in control | En....Bedankt!!

27 februari 2024 13:28

Afgelopen zondag (25/2) weer een mooie (oefen)tocht gelopen van 25 km. Vanuit Bunnik over het Jaagpad, langs de Kromme Rijn, naar Utrecht. Bij het Ledig Erf aangekomen, zijn we verder langs de Catharijnesingel naar Speys (het vertrekpunt van de ALS Sunrise Walk) gelopen, zodat we weten waar het precies is. Het was even zoeken, maar Speys blijkt dus gevestigd te zijn in het ‘Kinepolis’ gebouw. Goed dat we dit weten en ook dat stukje ‘in control’ hebben

Op de terugweg – naar Zeist – hebben we een andere route genomen. Inmiddels zijn we weer een ervaring rijker, we weten welke schoenen we beter niet kunnen dragen, welke kleding het meest prettig draagt en wat te warm of te koud is. Dit laatste is dan nog wel afhankelijk van het weer in de nacht van 1 op 2 maart. We zullen het weerbericht goed in de gaten houden en kunnen altijd nog het één en ander aanpassen, we zijn op alles voorbereid!

Het is in het begin best spannend of het gaat ‘lopen’, maar ondanks dat het streefbedrag van Team Altemühl is behaald, loopt de teller nog steeds op. Onze vader, schoonvader, opa, overgrootvader laat weten supertrots te zijn en hij is ontzettend dankbaar voor alle donaties die zijn gedaan. We zijn jullie natuurlijk allemáál sowieso enorm dankbaar dat jullie een heel mooi bedrag bij elkaar hebben ingezameld voor deze actie.

Er zijn al veel donateurs bedankt: persoonlijk of via WhatsApp, Facebook, Instagram, LinkedIn etc., maar ook heeft Team Altemühl diverse donaties anoniem ontvangen.
We hopen dat onze dank ook hen bereikt:  Beste allemaal, namens Team Altemühl: Heel erg bedankt!!!